Χαιρετισμός Διευθύντριας

FAC_0193-200x300

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί γονείς,
Αγαπητά μου παιδιά,

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου.

Ο ιστοχώρος αυτός δημιουργήθηκε για ενημέρωση παιδιών, γονιών και καθηγητών για το εκπαιδευτικό έργο, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις, τα επιτεύγματα και τις επιδόσεις των μαθητών του σχολείου μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανθρώπινου και δημοκρατικού σχολείου που ν΄ αντιμετωπίζει κάθε μαθητή σαν μοναδική προσωπικότητα. Για το σκοπό αυτό θα στηρίξουμε και θα ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών για ολοκλήρωσή της προσωπικότητας τους, για απόκτηση γνώσεων, πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια. Τα ίδια τα παιδιά πρέπει να πιστέψουν σε αυτό που κάνουν ώστε να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τον αλληλοσεβασμό, την συνέπεια και την συνεργασία.

Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής είναι ένα μέσο το οποίο έχει διεισδύσει στη ζωή μας. Είναι μια νέα πηγή πληροφοριών, ένα νέο μέσο διδασκαλίας, επεξεργασίας και διάδοσης των Πληροφοριών. Ιδιαίτερα σήμερα που η σύγχρονη τεχνολογία και η επιστήμη προσφέρει όλες τις δυνατότητες με τη χρήση του διαδικτύου για επικοινωνία και πληροφόρηση, διανοίγει νέους ορίζοντες γνώσης, και αξιοποίησής του στο χώρο της εκπαίδευσης. Η Ηλεκτρονική αυτή παρουσία δίνει μια νέα διάσταση στον τρόπο επικοινωνίας και δημιουργικότητας του σχολείου μας, μηδενίζοντας το χρόνο και τις αποστάσεις.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία που επέδειξαν καθώς και την καθοδήγηση που προσφέρουν στα παιδιά, ώστε να πετύχει η λειτουργία ιστοσελίδας στη σχολική μας μονάδα. Ιδιαίτερα ήθελα να ευχαριστήσω το συνάδελφο των Η.Υ. κύριο Νικολάου Γιώργο που με ιδιαίτερο ζήλο εργάζεται για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας μας.

Εύχομαι σ΄ όλους σας καλή και δημιουργική χρονιά, κουράγιο και δύναμη για να μπορέσουμε ν΄ αντεπεξέλθουμε με επιτυχία τον αγώνα της μάθησης, της αγωγής και της κοινωνικής συμμετοχής.

Η Διευθύντρια

Γεωργούλα Φλουρή