ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 26944017, 26953795
Τηλεομοιότυπο: 26954275
Μενού
  • ​​​​​Lidl academy…… με μαθητές του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου 

Οι επιλογές στο φαγητό είναι αμέτρητες και ο τρόπος που επιλέγουμε να τρεφόμαστε μας χαρακτηρίζει.

Η ενασχόληση με τη μαγειρική και η γνώση για τα υλικά και τον συνδυασμό των γεύσεων επηρεάζει την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

Η Lidl έφερε στην Κύπρο πολλές και νέες γεύσεις από τις κουζίνες όλου του κόσμου, αναδεικνύοντας παράλληλα, εξαιρετικές πρώτες ύλες και προϊόντα από τη γη και τους παραγωγούς της Κύπρου.

Η δημιουργία της Ακαδημίας δίνει τις διατροφικές γνώσεις και τις γευστικές εμπειρίες που θα πολλαπλασιάσουν την ποικιλία στο τραπέζι μας και θα φέρουν καλύτερη ισορροπία και ποιότητα στη ζωή μας.

Μαθητές του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου Πάφου, με επικεφαλής την εκπαιδευτικό κα. Κρινιώ Τσαδρελάρη, συμμετείχαν στα μαθήματα μαγειρικής, γνωρίζοντας όχι μόνο τις πρώτες ύλες, αλλά και την διαδικασία παραγωγής φαγητών υγιεινής διατροφής. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην lidl academy για την ευκαιρία που μας πρόσφερε.


  • Βιωματικά Ποιητικά Εργαστήρια «Μια χαραμάδα στο κλειστό παράθυρο, να γίνει δύναμη ζωής», 2023.

Το Γυμνάσιο Αποστόλου Παύλου Πάφου, συμμετείχε στην καλλιτεχνική εκδήλωση  για την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου των Βιωματικών Ποιητικών Εργαστηρίων, που πραγματοποιήθηκε στα Λεύκαρα, Τρίτη 2 Μαΐου 2023. 

Παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών από όλα τα  σχολεία Παγκύπρια "ταξίδεψαν", μέσα από την μαγεία της ποίησης, του λόγου και των εικόνων για μια ολόκληρη σχολική χρονιά , υπό την καθοδήγηση της Επιθεωρητριας Φιλολογικών Μαθημάτων, κας. Χρυσούλας Αλεξάνδρου, για τις χαραμάδες στα δικά τους "

 


  • Ποιητικό Βιωματικό Εργαστήρι

Διεξαγωγή Βιωματικών Ποιητικών Εργαστηρίων για μαθητές και μαθήτριες της Μέσης Εκπαίδευσης κατά τη σχολική χρονιά 2022-23 υπό τον γενικό τίτλο: «Μια χαραμάδα στο κλειστό παράθυρο, να γίνει δύναμη ζωής». Μία καινοτόμος μαθησιακή μέθοδος δημιουργικής γραφής, η οποία λειτουργεί διαθεματικά και είναι συνυφασμένη με τη φιλοσοφία και την υλοποίηση των ευρύτερων στόχων της Εκπαίδευσης υπό την εποπτεία της Επιθεωρήτριας Φιλολογικών Μαθημάτων κα. Αλεξάνδρου Χρυσούλας. Το σχολείο μας συμμετείχε, την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023,με μια ομάδα 7 μαθητών της Γ'ταξης, μαζί με μαθητές τεσσάρων σχολείων της πόλης μας, το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου, το Λύκειο και ΤΕΣΕΚ Αγίου Χαραλάμπους και το Λύκειο Κύκκου. Η ομάδα του σχολείου μας θα, παρουσιαστεί στην τελική φάση του εργαστηρίου , 2 Μαΐου 2023, στα Λεύκαρα για να δημιουργήσει ταινία μικρού μήκους.


  • Smartpool Europe

2 Μαρτίου 2023 

Το  Σχολείο μας φέτος επιλέγηκε να συμμετέχει πιλοτικά στο Smartpool Europe, που είναι ένα εντελώς καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον και τις γνώσεις των μαθητών στα μαθηματικά και παράλληλα να γνωρίσει στους μαθητές/ριες το μπιλιάρδο σαν άθλημα.

Από το Σχολείο μας θα συμμετέχουν εθελοντικά τα τμήματα Α1 και Α5 και τα μαθήματα θα διδάσκονται από τις καθηγήτριες των Μαθηματικών, Χριστίνα Ερωτόκριτου  και Μοδεστο Αγαμεμνονος, αντίστοιχα, κατά την διάρκεια του Α’ τετραμήνου.

Σήμερα είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Σχολείο μας δύο εκπροσώπους της Κυπριακής Ομοσπονδίας μπιλιάρδου, τους κυρίους Γιάννο Κωνσταντίνου και Σωτήρη Καροτσάκη, οι οποίοι πληροφόρησαν τα παιδιά για το εν λόγω ευρωπαϊκό πρόγραμμα και τους έδειξαν τα πρώτα βασικά βήματα του παιχνιδιού. Οι μαθητές και οι μαθήτριες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό καθώς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και οι ίδιοι τις ικανότητές τους στο μπιλιάρδο.


  • Βιωματικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 25/2/23

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Passage για παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία.